top of page

YFC zoekt nieuw bestuur!

 Young Financial Crime is op zoek naar een nieuw bestuur! Lijkt het jou leuk om een steentje bij te dragen aan het samenbrengen, innoveren en delen van kennis bij Young Professionals werkzaam in de bestrijding van Financieel Economische Criminaliteit?   Wil jij graag samenwerken in een gemotiveerd team met jonge professionals werkzaam in heel Nederland? Lees dan snel verder.

Wat doen we?

Het YFC is onderdeel van het IFFC. Het IFFC initieert en stimuleert onderzoek over financiële integriteit en veiligheid – ten behoeve van de bestrijding van FEC. Wij doen dat specifiek voor de jonge professionals. Wij organiseren evenementen om deze jonge professionals (tot 35 jaar) bij elkaar te brengen, kennis met elkaar te delen en samenwerking tussen uiteenlopende organisaties en hun professionals te bevorderen.  Bijvoorbeeld de Fraude Fietstocht in Den Haag en Utrecht, bijdragen/helpen voor het IFFC aan bij de week van de fraudeonderzoeker en lunch lezingen.

YOUNG FINANCIAL CRIME

YFC ICON Faded 25.png

De Functies:

  • Voorzitter: Jij bent het gezicht van Young Financial Crime, naar binnen en naar buiten. Jij leidt de vergaderingen van het bestuur en bent aanwezig bij de vergaderingen van het IFFC. Jij bewaakt de voortgang, neemt initiatieven, coördineert en voert bestuurswerkzaamheden uit.

  • Vicevoorzitter: Ondersteunen van de voorzitter. De taken van de voorzitter zijn vrij intensief en daarom is het goed om een taakverdeling met voorzitter maken.

  • Secretaris: Jij maakt verslagen en maakt notulen van de vergaderingen. Daarnaast beheer jij de mailbox namens het YFC.

  • Penningmeester: Jij beheert het geld van het YFC. Jij houdt de kas bij, keurt de betalingen goed en bent verantwoordelijk voor het opstellen, bewaken en plannen van de begroting van het YFC. 

  • Communicatie: Jij coördineert alle zaken rondom communicatie. Jij bent verantwoordelijk voor de sociale media, PR en promotie van het YFC. Jij verzorgt nieuwe content op social media en vind het leuk om mee te denken aan de vormgeving van de verschillende communicatie-instrumenten.

  • Events Jij houdt het overzicht en denkt mee over de invulling en samenhang van de verschillende evenementen die YFC organiseert. Denk dank bijvoorbeeld aan de fraude fietstocht, fraudecafé en de opleidingsmarkt voor young financial crime professionals 

Ik heb interesse in een YFC Bestuursfunctie!

arrow&v

Binnen het IFFC is Young Financial Crime (YFC) verantwoordelijk voor het samenbrengen van jonge professionals (tot 35 jaar) die werkzaam zijn binnen de bestrijding van Financieel-Economische Criminaliteit.

 

YFC draagt actief bij aan het bewerkstelligen van meer innovatie, verbinding en bewustzijn op het gebied van de bestrijding van FEC. Daartoe bieden wij een platform aan jonge professionals waar zij buiten hun eigen organisatie hun netwerk kunnen vergroten door in contact te komen met FEC-minded professionals, hun kennis te verbreden en op die manier “kruisbestuiving” te faciliteren. Wij staan voor de nieuwe generatie talentvolle professionals die een veiligere wereld ambiëren door FEC branche- en sector overschrijdend aan te pakken.

YFC BESTUUR
Inger Vos.jpg

INGER VOS

VOORZITTER A.I.

Inger Vos is een jurist met als specialisatie mensenrechten en forensisch onderzoek. Na als compliance en privacy officer werkzaam te zijn geweest, is zij nu vanuit ABN AMRO betrokken bij verschillende publiek-private samenwerkingen, waaronder op onderwerpen als mensenhandel en synthetische drugs.

Martha van den Bergh.jfif

MARTHA VAN DEN BERGH

PENNINGMEESTER

-

Senne-Zifra Hopmans.jfif

SENNE-ZIFRA HOPMANS

ALGEMEEN BESTUURSLID

-

Danilo Vlaming.jfif

DANILO VLAMING

ALGEMEEN BESTUURSLID

Danilo is een gedragsexpert met een achtergrond in de criminologie. Na ervaring op te hebben gedaan bij Adyen en ABN AMRO is hij nu werkzaam als gedragsexpert / beleidsmedewerker bij het Ministerie van Financiën.

Cynthia Arends.jfif

CYNTHIA ARENDS

ALGEMEEN BESTUURSLID

Cynthia is werkzaam bij het Nederlands Compliance Instituut. Voordat Cynthia aan de slag ging bij het NCI heeft zij een studie criminologie afgerond. Cynthia is all-round compliance officer, maar is vanuit haar achtergrond in het bijzonder geïnteresseerd in het bestrijden van witwassen en voorkomen van terrorisme financiering.

bottom of page