top of page

Wat doen we?

Het YFC is onderdeel van het IFFC. Het IFFC initieert en stimuleert onderzoek over financiële integriteit en veiligheid – ten behoeve van de bestrijding van FEC. Wij doen dat specifiek voor de jonge professionals. Wij organiseren evenementen om deze jonge professionals (tot 35 jaar) bij elkaar te brengen, kennis met elkaar te delen en samenwerking tussen uiteenlopende organisaties en hun professionals te bevorderen.  Bijvoorbeeld de Fraude Fietstocht in Den Haag en Utrecht, bijdragen/helpen voor het IFFC aan bij de week van de fraudeonderzoeker en lunch lezingen.

YOUNG FINANCIAL CRIME

YFC ICON Faded 25.png
YFC BESTUUR
Inger Vos.jpg

INGER VOS

VOORZITTER A.I.

Inger Vos is een jurist met als specialisatie mensenrechten en forensisch onderzoek. Na als compliance en privacy officer werkzaam te zijn geweest, is zij nu vanuit ABN AMRO betrokken bij verschillende publiek-private samenwerkingen, waaronder op onderwerpen als mensenhandel en synthetische drugs.

Martha van den Bergh.jfif

MARTHA VAN DEN BERGH

PENNINGMEESTER

-

Senne-Zifra Hopmans.jfif

SENNE-ZIFRA HOPMANS

ALGEMEEN BESTUURSLID

-

Danilo Vlaming.jfif

DANILO VLAMING

ALGEMEEN BESTUURSLID

Danilo is een gedragsexpert met een achtergrond in de criminologie. Na ervaring op te hebben gedaan bij Adyen en ABN AMRO is hij nu werkzaam als gedragsexpert / beleidsmedewerker bij het Ministerie van Financiën.

Cynthia Arends.jfif

CYNTHIA ARENDS

ALGEMEEN BESTUURSLID

Cynthia is werkzaam bij het Nederlands Compliance Instituut. Voordat Cynthia aan de slag ging bij het NCI heeft zij een studie criminologie afgerond. Cynthia is all-round compliance officer, maar is vanuit haar achtergrond in het bijzonder geïnteresseerd in het bestrijden van witwassen en voorkomen van terrorisme financiering.

bottom of page