Binnen het IFFC is Young Financial Crime (YFC) verantwoordelijk voor het samenbrengen van jonge professionals (tot 35 jaar) die werkzaam zijn binnen de bestrijding van Financieel-Economische Criminaliteit.

 

YFC draagt actief bij aan het bewerkstelligen van meer innovatie, verbinding en bewustzijn op het gebied van de bestrijding van FEC. Daartoe bieden wij een platform aan jonge professionals waar zij buiten hun eigen organisatie hun netwerk kunnen vergroten door in contact te komen met FEC-minded professionals, hun kennis te verbreden en op die manier “kruisbestuiving” te faciliteren. Wij staan voor de nieuwe generatie talentvolle professionals die een veiligere wereld ambiëren door FEC branche- en sector overschrijdend aan te pakken.

YFC BESTUUR
Reinhard van der Steeg.jfif

REINHARD VAN DE STEEG

VOORZITTER

Reinhard is als non-financial risk specialist werkzaam bij ABN AMRO. Hij legt zich met name toe op het uitvoeren van forensische FEC-onderzoeken. Hiervoor heeft hij gewerkt als transactiemonitoring-specialist. Reinhard heeft de masteropleiding Crisis and Security Management afgerond en is een Certified Anti-Money Laundering Specialist (CAMS).

Inger Vos.jpg

INGER VOS

VICE-VOORZITTER

Inger Vos is een jurist met als specialisatie mensenrechten en forensisch onderzoek. Na als compliance en privacy officer werkzaam te zijn geweest, is zij nu vanuit ABN AMRO betrokken bij verschillende publiek-private samenwerkingen, waaronder op onderwerpen als mensenhandel en synthetische drugs.

Jochem Scheepers.jfif

JOCHEM SCHEEPERS

SECRETARIS

Jochem heeft recent een masteropleiding afgerond in de Criminologie. Sinds 2020 werkt hij op de afdeling Financial Economic Crime van Knab, waar hij zich bezighoudt met het onderzoeken van allerlei soorten fraudezaken. Tijdens zijn studie heeft hij als werkstudent bij Deloitte Forensic & Financial Crime gewerkt en als student-onderzoeker bij Project Gerede Twijfel onderzoek gedaan naar een mogelijke rechterlijke dwaling.

Martha van den Bergh.jfif

MARTHA VAN DEN BERGH

PENNINGMEESTER

-

Anne Olde Hanter.jfif

ANNE OLDE HANTER

ALGEMEEN BESTUURDLID

Anne is sinds het afronden van haar Bachelor Banking & Insurance werkzaam bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Zij is Financial Controller op het Politie en Veiligheidsregio’s dossier bij de Directie Financieel Economische Zaken. Daarnaast studeert zij momenteel voor haar master Accountancy & Control. Vanuit har werk is de interesse voor financiële criminaliteit sterk gegroeid en houdt zij zich hier ook in haar vrije tijd dan ook mee bezig.

Claudia Daan.jpg

CLAUDIA DAAN

ALGEMEEN BESTUURSLID

Claudia Daan is werkzaam bij Rabobank op de afdeling Compliance – Financial Economic Crime en heeft een achtergrond in het strafrecht. Met de focus op publiek-private samenwerking, witwasonderzoeken en werken met data-gedreven analyses draagt zij bij aan het bestrijden van ondermijnende criminaliteit.

Senne-Zifra Hopmans.jfif

SENNE-ZIFRA HOPMANS

ALGEMEEN BESTUURSLID

-

Maarten Boerma.jfif

MAARTEN BOERMA

ALGEMEEN BESTUURSLID

Maarten heeft een achtergrond in de psychologie en criminologie. Daarnaast is hij Certified Fraud Examiner. Na ervaring opgedaan te hebben bij EBBEN Partners werkt hij nu als digitaal onderzoeker bij De Nederlandsche Bank. Maarten neemt deel aan het bestuur van Young Financial Crime op persoonlijke titel. 

Danilo Vlaming.jfif

DANILO VLAMING

ALGEMEEN BESTUURSLID

Danilo is een gedragsexpert met een achtergrond in de criminologie. Na ervaring op te hebben gedaan bij Adyen en ABN AMRO is hij nu werkzaam als gedragsexpert / beleidsmedewerker bij het Ministerie van Financiën.

Cynthia Arends.jfif

CYNTHIA ARENDS

ALGEMEEN BESTUURSLID

Cynthia is werkzaam bij het Nederlands Compliance Instituut. Voordat Cynthia aan de slag ging bij het NCI heeft zij een studie criminologie afgerond. Cynthia is all-round compliance officer, maar is vanuit haar achtergrond in het bijzonder geïnteresseerd in het bestrijden van witwassen en voorkomen van terrorisme financiering.

YFC ICON Faded 25.png

YOUNG FINANCIAL CRIME