Image by Aaron Burden

WINTER COLLEGES

Powered by:

De wereld van fraude- en criminaliteitsbestrijding is zeer dynamisch en brengt veel verschillende uitdagingen met zich mee. Criminelen zijn inventief en door grote hoeveelheden data bijna onzichtbaar. Om fraude en andere financiële criminaliteit zo optimaal mogelijk tegen te gaan, is het op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van groot belang dan wel noodzakelijk. IFFC en DataExpert bieden u daarom komende januari en februari vier Winter Colleges aan waar u relevante kennis op dit gebied kunt vergaren.

Tijdens de Winter Colleges die het IFFC in samenwerking met DataExpert organiseert, worden door experts uiteenlopende onderwerpen op het gebied van fraude en financiële economische criminaliteit besproken. Zo kunt u onder meer leren hoe Open Source Intelligence en Big Data kunnen bijdragen aan uw fraude onderzoek, CDD of KYC en wat gedrag en cultuur voor invloed hebben op fraude.

Wilt u graag deelnemen aan één of meer van de Winter Colleges? Dat kan! Hieronder vindt u informatie over de sessies en de mogelijkheid tot inschrijven. De kosten voor deelname zijn €30,- per college.

1 PE Punt

pr. College

(NIVRE)

Jeroen Kuper.jpg

21 januari 2021

CYBERCRIME & CYBERSECURITY

Jeroen Kuper

Cyberrisico’s hebben steeds grotere gevolgen voor de continuïteit van de onderneming. Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en computercriminaliteit? Welke maatregelen kunt u nemen om uzelf én uw klant tegen de nieuwe risico’s te wapenen?
 

Geert Vermeulen.jpg

28 januari 2021

INVLOED VAN GEDRAG EN CULTUUR OP BEDRIJFSSCHANDALEN

Geert Vermeulen & Marlène Jans

Traditioneel gezien hebben accountants/fraude-onderzoekers en compliance officers vooral aandacht voor de beheersmaatregelen. Echter, de cultuur en de governance zijn vaak net zo belangrijk en misschien wel belangrijker. Hoe kun je dat signaleren? En wat kun je er aan doen?

Henri Beek.jpg

4 februari 2021

BACK TO THE FUTURE - TIJDREIZEN IN HET GEÏNDEXEERDE WEB

Henri Beek CPO

Door middel van het tijdreizen door open bronnen, kunt u een completer beeld krijgen van een organisatie die u onderzoekt. Zo kunt u bijvoorbeeld achterhalen of er extra domeinnamen zijn geclaimd in de loop der jaren, hoe het staat met personeelsverloop, welke diensten er nieuw worden aangeboden, etc.

  • 10:00 - 12:00
    GoTo Meeting Webinar
    IFFC Winter Colleges - Powered by DataExpert
    IFFC en DataExpert bieden u komende januari en februari vier Winter Colleges aan waar u relevante kennis kunt vergaren.

©2019 door IFFC

. Met trots gemaakt met Wix.com

IFFC - Institute for Financial Crime 

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

Het IFFC draagt actief bij aan het realiseren van SDG 16