HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Word participant! Sluit nu aan bij het unieke netwerk van bij fec-bestrijding betrokken partijen (publiek, privaat, en kennisinstellingen)!

Schrijf je nu in!

Nieuwsberichten Geen IT'ers, maar Avengers    |    Nieuwsberichten Accountancy in beweging    |    Nieuwsberichten Fraudefietstocht 2019 - Rotterdam    |    Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing    |    Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019    |    Nieuwsberichten Basisopleiding Fraudeonderzoek    |    Agenda 20-09-2019 Fraudefietstocht Rotterdam (VOL!)

Het Institute for Financial Crime (IFFC) in Den Haag is een non-profit instelling die de publiek-private samenwerking bij de bestrijding van financieel-economische criminaliteit wil bevorderen.

Stage: Bureaumedewerker

Het Institute for Financial Crime (IFFC) is op zoek naar een enthousiaste student die het bureau ondersteunt bij diverse werkzaamheden. Je doet verslag van ontmoetingen en vergaderingen, zoekt dingen uit en schrijft notities. Inhoudelijke voorbereiding en ondersteuning van bijeenkomsten en communicatie is ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Bijdragen aan de voorbereiding van Dag van de Fraude Onderzoeker maakt een belangrijk onderdeel uit van de stage. Kortom, je krijgt de kans om op verschillende manieren bij te dragen aan de ontwikkeling van deze jonge organisatie.

Jouw profiel:

Jouw werkplek

Het IFFC beweegt zich een in een zeer actueel, interessant, dynamisch maatschappelijk speelveld, namelijk het bestrijden van financieel-economische criminaliteit door het aanjagen van publiek-private samenwerking. Je gaat deel uit maken van een klein team dat verantwoordelijk is voor het uitbouwen van dit relatief nieuwe instituut. Een werkomgeving waar eigen initiatief en het waar nodig zelfstandig nemen van besluiten zeer op prijs wordt gesteld. Het secretariaat van het IFFC bevindt zich in de inspirerende werkomgeving van de The Hague Security Campus

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de profieleisen?
Stuur dan je CV en een korte krachtige originele motivatiebrief naar info@iffc.nl t.a.v. Afke de Groot o.v.v. ‘Stage: Bureaumedewerker’.