HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle IFFC-activiteiten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten Accountancy in beweging    |    Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing    |    Nieuwsberichten Geen IT'ers, maar Avengers

PE-punten

Bij deelname aan de Dag van de Fraudeonderzoeker is het mogelijk PE-punten te ontvangen. Wanneer u zich op de dag zelf meldt bij de daarvoor bestemde balie kunnen we u registreren en zullen we u het deelnamebewijs achteraf toesturen. 

NIVRE

Als NIVRE geregistreerde ontvangt u 5 PE-punten voor deelname aan de Dag van de Fraudeonderzoeker. Deze punten worden uitsluitend verstrekt aan de personen die gedurende de gehele bijeenkomst aanwezig zijn.

LRGD

Als LRGD-geregistreerde ontvangt u 4 PE-punten voor deelname aan de Dag van de Fraudeonderzoeker. Deze punten worden uitsluitend verstrekt aan de personen die gedurende de gehele bijeenkomst aanwezig zijn.

NBA

NBA-leden kunnen bij de NBA hun deelname aan de Dag van de Fraudeonderzoeker aangeven. Aan de hand van het aantal uur dat u aanwezig bent geweest kunt u PE-punten ontvangen. 

Let op! Dit betreft niet de verplichte PE-punten.