HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle IFFC-activiteiten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Nieuwsberichten Fraudefietstocht 2019 - Rotterdam    |    Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Agenda 20-09-2019 Fraudefietstocht Rotterdam (VOL!)    |    Nieuwsberichten Geen IT'ers, maar Avengers    |    Nieuwsberichten Basisopleiding Fraudeonderzoek    |    Nieuwsberichten Accountancy in beweging    |    Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019

KVK BUSINESS CHALLENGE FRAUDE

IFFC en KVK gaan samenwerken rondom het thema Fraude. We gaan dit doen door het innovatieve bedrijfsleven te laten meedenken over het oplossen van fraude-casussen van bedrijven. Het zou geweldig zijn als uw organisatie hier een bijdrage aan kan leveren. 

Wij treden als partner op in het programma KVK Business Challenge. Dit is een open innovatieplatform waarbij we innovatief mkb koppelen aan grotere bedrijven op basis van een uitdaging.

Resultaten KVK Business Challenge

De eerste editie van de KVK Business Challenge in 2017 verbond meer dan 500 grote en kleine ondernemers rondom innovatievraagstukken. Eind 2018 laat het open innovatieprogramma van KVK na vijf edities de volgende cijfers zien: 

Voorbeeld van een succesvolle match is die van Univé: zie het item bij EenVandaag dat hierover gemaakt is. Ook het e-magazine bevat meerdere verhalen over matches die het programma heeft opgeleverd.

Op basis van de eerste edities hebben we vastgesteld dat een belangrijke succesfactor het blijven volgen en aanjagen van het innovatieproces is. Hiermee worden zowel de corporates als het mkb aangemoedigd om vaart te houden en een tastbare innovatie-aanpak te ontwikkelen. Daarom hebben we innovatiecoaches geïntroduceerd.

Doet u mee?

Samen met bedrijven uit het netwerk gaan we een KVK Business Challenge Fraude i.s.m. IFFC organiseren. Hiervoor gaan diverse relaties uit het netwerk een challenge op het gebied van fraude inbrengen waar innovatieve bedrijven een oplossing voor gaan bedenken. Inmiddels hebben we al diverse enthousiaste toezeggingen gekregen! Staat uw organisatie ook voor een innovatie-uitdaging op het gebied van fraude? Doe dan mee aan de KVK Business Challenge Fraude i.s.m. IFFC! 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Om deel te nemen kunt u met ons contact opnemen.