HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle IFFC-activiteiten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Blogs Verbazing, verbijstering, verontwaardiging over de lange hete zomer van 2018    |    Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker Aftermovie    |    Nieuwsberichten De balans na veertig jaar anti-fraudebeleid? Financieel-economische criminaliteit loont (nog)!    |    Agenda 15-11-2018 IFFC Fraudecaf√© datascience en detectie van deviant gedrag    |    Agenda 10-12-2018 IFFC Participantenbijeenkomst    |    Nieuwsberichten IFFC Fraudecaf√© datascience en detectie van deviant gedrag    |    Nieuwsberichten Kamer Intern Onderzoek zet survey uit naar het (niet) melden van incidenten.    |    Nieuwsberichten Veertig jaar anti-fraudebeleid: criminaliteit loont nog steeds

10 dec 2018

IFFC Participantenbijeenkomst

Start om: 15:00

Bent u participant of samenwerkingsrelatie van het IFFC? Kom dan op maandag 10 december om 15:00 naar de jaarlijkse participantenbijeenkomst in Den Haag. 
 

Uit het stakeholderonderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder onze relaties bleek dat van het IFFC een toonaangevende positionering wordt verwacht op het terrein van fec. Daarnaast vraagt de balans tussen deelname van private vs. publieke organisaties aandacht. 

Hoe gaan wij dit vormgeven? Wij zijn ervan overtuigd dat door prioritering, agendavoering en (publiek-private) samenwerking de effectiviteit van regelgeving kan worden vergroot. Wij willen toe naar een breed gedragen (publiek-private) Nationale Financiële Veiligheidsagenda op basis van een continue trendanalyse die uit moet groeien tot een betrouwbare fec-monitor. Daarnaast zet IFFC in op innovatieve projecten waarbij de toepassing van datascience centraal staat. 

Over deze en andere ontwikkelingen gaan wij graag met jullie in gesprek, uiteraard afgesloten met een netwerkborrel. 

U bent van harte welkom op maandag 10 december om 15:00 bij het IFFC op de campus van de HSD in Den Haag. U kunt zich hieronder voor deze bijeenkomst  aanmelden. 

Er is geen voornaam ingevoerd.
Er is geen huisnummer ingevoerd.
Er is een ongeldige waarde ingevoerd.
Er is een ongeldige waarde ingevoerd.
Er is een ongeldig e-mailadres ingevoerd.
Deze dient aangevinkt te zijn.

Tijdens de bijeenkomst kunnen er foto’s en videobeelden worden gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, neem dan a.u.b. contact met ons op.