HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle IFFC-activiteiten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Agenda 01-12-2018 Week van de Integriteit    |    Agenda 10-12-2018 IFFC Participanten bijeenkomst    |    Publicaties Criminele inmenging in sportverenigingen een probleem?!    |    Projecten Project Trendwatch    |    Agenda 18-04-2019 Dag van de fraudeonderzoeker

10 dec 2018

IFFC Participanten bijeenkomst

Start om: 15:00

Bent u participant of samenwerkingsrelatie van het IFFC? Kom dan op maandag 10 december om 15:00 naar de jaarlijkse participantenbijeenkomst in Den Haag. 
 

Verschillende sprekers vanuit het bestuur van IFFC (Adriaan van Dorp, Arthur de Groot en Harry Kleine) en initiators van verschillende initiatieven (oa. Frans Copini, Menno Israël, Andrea Wiegman) zullen hun enthousiasme over de projecten met u delen en u uitnodigen om mee te denken en mee te doen. 

Daarnaast zal George Rasker, Programmadirecteur bij het Landelijk Strategisch Overleg Aanpak Ondermijning een toelichting geven op het Ondermijningsfonds. Het huidige kabinet heeft in haar regeerakkoord opgenomen dat de ondermijnende effecten van criminaliteit krachtig bestreden moeten worden. Daartoe is een Strategisch Beraad Ondermijning (SBO) ingericht dat sturing geeft aan een eenmalig fonds van € 100 miljoen. Met dat geld worden met name regionale projecten gefinancierd die vooral gericht zijn op drugscriminaliteit en witwassen. George Rasker zal ingaan op de scope van het fonds, de huidige stand van zaken en de manier waarop het fonds succes wil bewerkstelligen. 

Het IFFC staat nadrukkelijk in contact met het SBO om vooral op het gebied van misdaad-gerelateerde geldstromen deze projecten te versterken vanuit het perspectief van publiek-private samenwerking. Het IFFC spant zich tevens in om het fonds revolving te maken, waarbij het fonds jaarlijks wordt aangevuld met gelden die zijn gewonnen in het kader van afpakken van crimineel vermogen. 

Het programma van de participantenbijeenkomst bestaat uit korte pitches, en uiteraard is er tijdens de netwerkborrel alle gelegenheid om nader geïnformeerd te raken, ideeën uit te wisselen en nieuwe deelnemers binnen het IFFC-netwerk te leren kennen. Genodigden, neem een introducé mee! 

Programma: 

Met bijdragen van: Adriaan van Dorp, Wendy van Buul-Arah, Frans Copini, Menno Israël, Andrea Wiegman, ea. 

Locatie:

Institute for Financial Crime (IFFC)
HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

Praktische zaken:

De locatie is gelegen naast station Laan van NOI, dus goed met OV te bereiken. Komt u toch met de auto? Zoek dan hier de dichtbijgelegen parkeergarages. 

Bijzonderheden: 

Deelname o.b.v. uitnodiging en inschrijving. U kunt zich inschrijven middels onderstaande inschrijfformulier. 
 

Er is geen voornaam ingevoerd.
Er is geen huisnummer ingevoerd.
Er is een ongeldige waarde ingevoerd.
Er is een ongeldige waarde ingevoerd.
Er is een ongeldig e-mailadres ingevoerd.
Er is geen voornaam ingevoerd.
Er is geen huisnummer ingevoerd.
Er is een ongeldig e-mailadres ingevoerd.
Deze dient aangevinkt te zijn.

Tijdens de bijeenkomst kunnen er foto’s en videobeelden worden gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, neem dan a.u.b. contact met ons op.