HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle IFFC-activiteiten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing    |    Nieuwsberichten Accountancy in beweging    |    Nieuwsberichten Geen IT'ers, maar Avengers    |    Nieuwsberichten Basisopleiding Fraudeonderzoek    |    Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Agenda 20-09-2019 Fraudefietstocht Rotterdam (VOL!)    |    Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019    |    Nieuwsberichten Fraudefietstocht 2019 - Rotterdam

04 nov 2019

OSINT-training I (Beginner) - English

Start om: 09:30

Dagelijks worden er miljoenen berichten, foto’s en video’s op het internet en sociale media geplaatst. Al deze data vormt een onschatbare waarde voor eenieder die zich beroepsmatig bezig houdt het vergaren en analyseren van informatie van het internet.

De SPEN-Registeropleiding Certified Open Source Intelligence Specialist® is een zesdaagse praktische en interactieve opleiding waarin juist dit vergaren van informatie uit openbare bronnen op het internet en sociale media centraal staat.

Door het volgen van de Registeropleiding Certified Open Source Intelligence Specialist® doet u kennis en vaardigheden op om binnen de kaders van de wet op een veilige en effectieve manier informatie op het internet te zoeken en te analyseren, om deze informatie gestructureerd op te slaan en om hierover op gedegen wijze te rapporteren.

De in deze OSINT-training opgedane kennis en vaardigheden biedt u een toegevoegde waarde om aan te slag te gaan als rechercheur, analist of onderzoeker binnen de publieke en private sector of binnen een organisatie waarin u zich in het kader van opsporing, handhaving of intelligence bezig houdt met het vergaren van informatie op het internet.

De volledige Registeropleiding bestaat uit twee afzonderlijk te volgen trainingen van elk drie dagen. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt u een getuigschrift in de vorm van een diploma van de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN) en mag u zich Certified Open Source Intelligence Specialist® noemen. Daarnaast ontvangt u voor deze opleiding permanente educatie (PE) punten en wordt u ingeschreven in het Abituriëntenregister van het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION)

Deze opleiding wordt aan u verzorgd door Aware Online Academy, een Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) geregistreerd opleidingsinstituut gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen op het gebied van Open Source Intelligence (OSINT). 

Meer informatie over deze opleiding is te vinden op de website www.aware-online.com.