HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle IFFC-activiteiten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Agenda 07-03-2019 Fraudecafé: Vitale Schakels in de Criminele Industrie    |    Blogs A plea for an ex parte disclosure order     |    Projecten Project Trendwatch    |    Publicaties Criminele inmenging in sportverenigingen een probleem?!    |    Blogs 2019: Wauw!    |    Evenement Dag van de Fraudeonderzoeker

11 feb 2019

Certified Fraud Examiner (CFE) 11 t/m 15 februari 2019

Start om: 08:00

International Management Forum (IMF) is de enige officiële, geaccrediteerde aanbieder van Certified Fraud Examiner (CGFE) opleidingen in de Benelux en een ACFE Authorized Training Organization!

In de praktijk blijkt dat sanctionerende instanties minder streng optreden wanneer u als organisatie kunt aantonen dat u serieuze aandacht besteedt aan het voorkomen van fraude. Het hebben van Certified Fraud Examiners (CFEs) in de organisatie is onder andere een bewijs van deze serieuze aandacht.

In deze 5-daagse opleiding wordt u opgeleid tot Certified Fraud Examiner (CFE). Het CFE certificaat van de ACFE wordt door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. De ACFE is de grootste internationale anti-fraude organisatie met meer dan 75.000 leden en met chapters in 125 landen waaronder Nederland en België.

Deze opleiding is bedoeld voor tal van personen binnen het brede terrein van fraudebestrijding. We denken dan o.a. aan medewerkers met een fraudeonderzoekstaak, zoals fraude managers, fraude analisten en fraude specialisten. Daarnaast denken wij aan audit- of compliance functionarissen, controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, internal auditors, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, (forensisch) accountants en security en privacy managers.

Meer informatie en aanmelden klik hier of neem contact op met IMF op telefoonnummer +31402460220 of via e-mail.