HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle IFFC-activiteiten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing    |    Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019

“Met een datalab alleen vang je nog geen boeven”

Datalabs zijn inmiddels in staat met slimme AI-algoritmen fraude op te sporen uit data. Toch blijkt het daadwerkelijk toepassen van deze technieken in de praktijk nog best lastig.

In deze presentatie geeft Edwin van Unen praktische handreikingen voor het efficiënt en effectief operationaliseren van AI. Wat moet er rond de data geregeld worden? En hoe brengen we de resultaten uit het lab naar het operationele proces? Een eenvoudige uitleg van de werking van AI zal daarbij niet ontbreken.

Klik hier om te registreren voor deze sessie. 

Keer terug naar het programma

Edwin Van Unen

Edwin is adviseur bij SAS gespecialiseerd in Analytics & AI en de toepassing daarvan binnen Decision Management. Hij studeerde Wiskunde aan de TU Eindhoven met specialisatie Operations Research / Wiskundige Economie. Hij werkte daarna als researcher, adviseur en R&D-manager bij oa. KPN Research, Essent en TNO. Sinds 2012 helpt hij vanuit SAS organisaties meer data-gedreven te worden met behulp van Advanced Analytics. Edwin was betrokken bij diverse projecten om met Machine Learning en Optimalisatie waarde uit (Big) Data te halen en complexe problemen op te lossen.

Bekijk hier de breakoutsessie waar Edwin spreker van is

Naar profiel