HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Fraudeonderzoeker, ben je al aangemeld voor de Dag van de Fraudeonderzoeker op 26|04|2018 Fokker Terminal, Den Haag?

Ik wil aanmelden!

Projecten Project Trendwatch    |    Agenda 10-12-2018 IFFC Participanten bijeenkomst    |    Publicaties Criminele inmenging in sportverenigingen een probleem?!

IFFC Kamer Sport & FEC kiest Theo Fledderus als voorzitter 

De IFFC Kamer Sport & FEC heet Theo Fledderus welkom als haar nieuwe voorzitter. Theo is algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Paardensportbond (KNHS) en heeft een behoorlijke staat van dienst in de sportwereld. Zo was hij CEO van NOC*NSF en interim-directeur van onder andere Judobond Nederland en de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond.

Wij vroegen Theo wat hem heeft bewogen om de leiding te nemen van deze kamer: “Mijn passie ligt in het versterken en ondernemender maken van maatschappelijke organisaties. Met sport heb ik iets speciaals. In sport komt namelijk alles samen: ontmoeten en verbinden, ontwikkelen en presteren, plezier en gezondheid! Sport moet sport blijven en geen vehikel worden voor illegale en ondernemende praktijken. Via de IFFC Kamer Sport & FEC zetten we ons vanuit verschillende expertises, multidisciplinair, open en in vertrouwen in, om ondermijning te signaleren en handvatten te bieden voor het voorkomen en bestrijden van inmenging in de sport. Graag lever ik daar een bijdrage aan!”

Wij wensen Theo veel succes!