HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle IFFC-activiteiten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Publicaties Criminele inmenging in sportverenigingen een probleem?!    |    Agenda 01-12-2018 Week van de Integriteit    |    Agenda 10-12-2018 IFFC Participanten bijeenkomst    |    Agenda 18-04-2019 Dag van de fraudeonderzoeker    |    Projecten Project Trendwatch

Schrijf u in om de IFFC nieuwsbrief te ontvangen

* indicates required
additionele interesses
Email Format

Institute for Financial Crime (IFFC) maakt gebruik van uw gegevens om met u te communiceren over activiteiten van het IFFC platform. Wij vragen u uitsluitend naar de gegevens die voor dit doeleinde noodzakelijk zijn. Wij vragen naar uw expertise en/of beroep om u te kunnen voorzien van informatie die relevant voor u is.

Indien u onze mailingen niet langer op prijs stelt, kunt u zich altijd afmelden via de ‘unsubscribe’-link onderaan deze mail. U kunt ons ook een mail sturen op info@iffc.nl. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Als u hierover meer wilt weten, kijk dan op onze website: https://www.iffc.nl/nl/privacyverklaring. Door op de link hieronder te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden. Voor het versturen van mailingen maken wij gebruik van MailChimp. Door op de link hieronder te klikken, gaat u akkoord met het doorsturen van de door u verstrekte gegevens naar MailChimp voor verwerking hiervan. Voor meer informatie over het privacy-beleid van MailChimp, zie hieronder.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.