HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Word participant! Sluit nu aan bij het unieke netwerk van bij fec-bestrijding betrokken partijen (publiek, privaat, en kennisinstellingen)!

Schrijf je nu in!

Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing    |    Nieuwsberichten Fraudefietstocht 2019 - Rotterdam    |    Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Agenda 20-09-2019 Fraudefietstocht Rotterdam (VOL!)    |    Nieuwsberichten Geen IT'ers, maar Avengers    |    Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019    |    Nieuwsberichten Accountancy in beweging    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten Basisopleiding Fraudeonderzoek

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de volgende websites:

www.iffc.nl
www.instituteforfinancialcrime.com
www.dagvandefraudeonderzoeker.nl

Het gebruik van bovengenoemde websites is op eigen risico. IFFC kan geen garantie geven dat deze websites veilig, vrij van fouten of virussen of kwaadwillende codes zijn, of voldoen aan bepaalde prestatie- of kwaliteitscriteria.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze websites de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd, niet meer juist of onvolledig is.

IFFC staat niet in voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de op genoemde sites aangeboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze websites aangeboden informatie.

De hierboven genoemde websites van het IFFC bevatten links naar websites van derden over wie IFFC geen zeggenschap heeft. IFFC aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites, aangezien deze niet worden gecontroleerd en/of onderhouden door IFFC. Hetzelfde geldt voor websites van derden die links leggen naar de websites van het IFFC.