HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Word participant! Sluit nu aan bij het unieke netwerk van bij fec-bestrijding betrokken partijen (publiek, privaat, en kennisinstellingen)!

Schrijf je nu in!

Nieuwsberichten YFC Knowledge Bite: onderzoeksjournalistiek    |    Vlogs Animatie: Towards Increased Efficiencies in KYC and TDD Screenings    |    Agenda 04-10-2018 Fraude Film Festival 2018    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2018    |    Nieuwsberichten Introductiebijeenkomst Kamer Verzekeringsfraude    |    Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker Aftermovie

Het Institute for Financial Crime (IFFC) in Den Haag is een non-profit instelling die de publiek-private samenwerking bij de bestrijding van financieel-economische criminaliteit wil bevorderen.

Stage: Bureaumedewerker

Het Institute for Financial Crime (IFFC) is op zoek naar een enthousiaste student die het bureau ondersteunt bij diverse werkzaamheden. Je doet verslag van ontmoetingen en vergaderingen, zoekt dingen uit en schrijft notities. Een onderzoek naar publiek-private samenwerking bij de bestrijding van financieel-economische criminaliteit in andere landen en in internationaal verband maakt deel uit van de functie. Daarnaast is inhoudelijke voorbereiding en ondersteuning van bijeenkomsten en communicatie ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Kortom, je krijgt de kans om op verschillende manieren bij te dragen aan de ontwikkeling van deze jonge organisatie.

Jouw profiel:

Jouw werkplek

Het IFFC beweegt zich een in een zeer actueel, interessant, dynamisch maatschappelijk speelveld. Je gaat deel uit maken van een klein team dat verantwoordelijk is voor het uitbouwen van dit relatief nieuwe instituut. Een werkomgeving waar eigen initiatief en het waar nodig zelfstandig nemen van besluiten zeer op prijs wordt gesteld. Het secretariaat van het IFFC bevindt zich in de inspirerende werkomgeving van de The Hague Security Campus.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de profieleisen?
Stuur dan uiterlijk 26 augustus je CV en een korte krachtige originele motivatiebrief naar Afke de Groot o.v.v ‘Stage: Bureaumedewerker’.