HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Word participant! Sluit nu aan bij het unieke netwerk van bij fec-bestrijding betrokken partijen (publiek, privaat, en kennisinstellingen)!

Schrijf je nu in!

Nieuwsberichten YFC knowledge bite: Onderzoeksjournalistiek    |    Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker Aftermovie    |    Nieuwsberichten IFFC ronde tafelsessie: "De praktijk aan zet"    |    Nieuwsberichten Leiding & Verleiding    |    Nieuwsberichten Introductiebijeenkomst Kamer Verzekeringsfraude    |    Agenda 21-06-2018 YFC Knowledge bite: Onderzoeksjournalistiek als middel in de strijd tegen FEC    |    Interviews Maak kennis met Marcel Bouwman, George Oostrom en Arjen Witteveen    |    Agenda 04-10-2018 Fraude Film Festival 2018    |    Nieuwsberichten IFFC Fraudecaf√©: Carrouselfraude    |    Vlogs Animatie: Towards Increased Efficiencies in KYC and TDD Screenings    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2018

Het Institute for Financial Crime (IFFC) in Den Haag is een non-profit instelling die de publiek-private samenwerking bij de bestrijding van financieel-economische criminaliteit wil bevorderen 

Stage: Onderzoek/Bureau-medewerker

Het instituut wil medio volgend jaar een internationale conferentie over dit onderwerp organiseren. Ten behoeve daarvan is het instituut op zoek naar een enthousiaste student die de organisatie van deze conferentie kan ondersteunen door een onderzoek naar de stand van zaken van de publiek-private samenwerking bij de bestrijding van financieel economische fraude in andere landen. Daarnaast dient het onderzoek ook inzicht te geven in het bestaan van organisaties als IFFC in andere landen die zich met dit onderwerp bezighouden. Een derde onderdeel van het onderzoek is het samenstellen van een overzicht van supra-en internationale organisaties die, onder andere, aandacht hebben voor de publiek-private samenwerking bij de bestrijding van financieel-economische criminaliteit. Je deelt je bevindingen met en doet verslag daarvan aan de adviseur van het bureau van IFFC die tevens als stagebegeleider zal optreden. 

Daarnaast draag je ook op andere manieren, onder andere door inhoudelijke voorbereiding en ondersteuning van bijeenkomsten, bij aan de ontwikkeling van het IFFC. 
 

Jouw profiel:

Jouw werkplek

Het IFFC is een jonge organisatie die zich beweegt in een zeer actueel, interessant, dynamisch maatschappelijk speelveld. Je gaat deel uit maken van een klein team dat verantwoordelijk is voor het uitbouwen van dit relatief nieuwe instituut. Een werkomgeving waar eigen initiatief en het waar nodig zelfstandig nemen van besluiten zeer op prijs wordt gesteld. Het secretariaat van het IFFC bevindt zich in de inspirerende werkomgeving van de The Hague Security Campus.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de profieleisen?

Stuur dan je CV en een korte krachtige originele motivatiebrief naar info@iffc.nl t.a.v. Afke de Groot o.v.v ‘Stage: Onderzoek/Bureaumedewerker’. Gesprekken vinden plaats in juni.