HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle IFFC-activiteiten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019    |    Nieuwsberichten Accountancy in beweging    |    Nieuwsberichten Fraudefietstocht 2019 - Rotterdam    |    Nieuwsberichten Geen IT'ers, maar Avengers    |    Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing    |    Nieuwsberichten Basisopleiding Fraudeonderzoek    |    Agenda 20-09-2019 Fraudefietstocht Rotterdam    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019

Ik ben geen participant van het Instituut en wil deelnemen aan een activiteit kan dat?

Bij openbare bijeenkomsten bent u van harte welkom. Indien u deel wilt nemen aan een Kamer van het IFFC dient u participant te worden. Dat kan via bedrijf, of op persoonlijke titel.

Hoe kan ik participant worden van het Institute For Financial Crime?

Ga naar het inschrijfformulier: klik hier.

Hoe kan ik als bedrijf partner worden van het Insitute For Financial Crime?

Ga naar het inschrijfformulier of neem contact op met het instituut via email.

Kan ik deelnemen in een van de projecten van het Institute For Financial Crime?

Nee, de projectgroepen zijn voorafgaand aan het project samengesteld. Indien u geïnteresseerd bent in een van de projecten, neem dan contact met ons op  via email.

Kan ik deelnemen in een van de kamers van het Institute For Financial Crime?

Indien u participant bent van het instituut kunt u in principe deelnemen aan een kamer, mits u inhoudelijke betrokkenheid bij het onderwerp aan kunt tonen. Het kan zijn dat een kamer vol is. In dat geval komt u op een wachtlijst. Na toetreding is actieve participatie vereist. 

Kan ik een thema voorstellen aan het Institute For Financial Crime?

Ja, dat kan. Het instituut ontvangt graag nieuwe suggesties voor projecten. Je kunt contact opnemen met het instituut via email.

Aan welke activiteiten kan ik deelnemen als participant?

Kijk voor een actueel overzicht van activiteiten van het IFFC op onze website, of in de maandelijkse nieuwsbrief. Wilt u zichgraag aanmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier.

Wat is de boodschap achter het IFFC-logo?

Het logo heeft de vorm van een klassiek bankgebouw/instituut; er wordt een link gelegd met financiën - de verschillende lagen verbeelden bankbiljetten/munten; De 'deur' van het gebouw staat open: het instituut is toegankelijk; In de bovenste lagen wordt een element weggenomen, dit wegnemen zorgt voor instabiliteit: een metafoor richting financial crime; de kleurtonen zijn gebaseerd op rust, vertrouwen en kennis.