HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Wilt u als eerst weten wanneer inschrijving mogelijk is?

Klik hier en scrol naar beneden om het bericht aan te vragen!

Agenda 10-12-2018 IFFC Participanten bijeenkomst    |    Publicaties Criminele inmenging in sportverenigingen een probleem?!    |    Projecten Project Trendwatch    |    Agenda 18-04-2019 Dag van de fraudeonderzoeker    |    Agenda 01-12-2018 Week van de Integriteit

Dag van de Fraudeonderzoeker 2019

Op 18 april 2019 zal de derde editie plaatsvinden. Wij hopen u daar te mogen ontvangen en houden u graag via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ga naar de pagina

Het IFFC organiseert jaarlijks de Dag van de Fraudeonderzoeker om fraudeonderzoekers uit het publieke en private domein met uiteenlopende achtergronden bij elkaar te brengen en ‘buiten kaders’ denken te stimuleren.

Onderzoek naar fraude en corruptie is één van de  belangrijkste instrumenten bij de bestrijding van financieel-economische criminaliteit. De samenleving verandert snel en met de vele nieuwe toepassingen, technieken en toenemende globalisering, wordt er steeds meer gevraagd van de professionele fraudeonderzoeker.

Om fraude succesvol te bestrijden is het niet alleen belangrijk om voortdurend kennis te blijven opdoen en op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Ook samenwerken en het delen van informatie is essentieel. Het IFFC organiseert deze dag in de overtuiging dat het delen van kennis en expertise en een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel fraudebestrijding zeker ten goede komen zal komen.

Op 18 april 2019 vindt de derde editie van de Dag van de Fraudeonderzoeker plaats. Wij hopen u daar te mogen ontvangen en houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Hiervoor kunt u deze pagina in de gaten houden en zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Voorgaande edities