HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Kom naar de Dag van de Fraudeonderzoeker!

Klik hier voor het volledige programma

Blogs 2019: Wauw!    |    Agenda 07-03-2019 Fraudecafé: Vitale Schakels in de Criminele Industrie    |    Evenement Dag van de Fraudeonderzoeker    |    Blogs A plea for an ex parte disclosure order     |    Projecten Project Trendwatch    |    Publicaties Criminele inmenging in sportverenigingen een probleem?!

Dag van de Fraudeonderzoeker 2019

Het grote frauderen; ‘Op zoek naar de waarheid!’

 

18 april 2019 in de Fokker Terminal Den Haag

Fraudeonderzoekers zijn er in alle soorten en maten, maar zij hebben één ding gemeen; ze willen allemaal de onderste steen boven krijgen, op zoek naar de waarheid!
 
Na een niets verhullende keynote presentatie over wellicht één van de grootste fraudeaffaires uit de Nederlandse geschiedenis komen in diverse break-out sessies verschillende onderzoekstechnieken, risico’s, obstakels en valkuilen aan de orde, met vragen als:

We hopen u daarom te zien op 18 april bij de Dag van de Fraudeonderzoeker!

Bekijk het volledige programma en koop nu kaarten via 

 

Wilt u tickets op rekening bestellen of wilt u met korting voor een groep bestellen? Neem dat eerst contact met ons op via 070 20 45 011 of events@iffc.nl

Dag van de Fraudeonderzoeker

‘Waarheidsvinding en de verschillende hoedanigheden van de fraudeonderzoeker’  De derde editie van de Dag van de Fraudeonderzoeker zal plaats vinden op 18 april 2019. Bek...

Ga naar de pagina

Voorgaande edities