HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

Kom naar de Dag van de Fraudeonderzoeker!

Klik hier om uw kaart te bestellen.

Evenement Dag van de Fraudeonderzoeker    |    Agenda 07-03-2019 Fraudecaf√©: Vitale Schakels in de Criminele Industrie    |    Blogs 2019: Wauw!    |    Publicaties Criminele inmenging in sportverenigingen een probleem?!    |    Projecten Project Trendwatch

Dag van de Fraudeonderzoeker 2019

Het grote frauderen; ‘Op zoek naar de waarheid!’

 

18 april 2019 in de Fokker Terminal Den Haag

Fraudeonderzoekers en -onderzoeken kom je overal en in allerlei vormen tegen. Ondanks dat de onderzoeken erg kunnen verschillen, in voorkomen en optreden, hebben ze meestal één ding gemeen: ze willen allemaal de onderste steen boven krijgen, op zoek naar de waarheid!

De fraudeonderzoeker en waarheidsvinding; een logische combinatie die op veel plaatsen in diverse gedaanten voorkomt. Maar in hoeverre lopen de waarheidsvindingen van verschillende fraudeonderzoeken uiteen?

Tijdens de 3e editie van de Dag van de fraudeonderzoeker worden aan de hand van een interessante keynote, over ogenschijnlijk één van de grootste fraudeaffaires uit de Nederlandse geschiedenis, onderzoeksaanpakken- en technieken, risico’s, obstakels en valkuilen toegelicht. Er wordt antwoord gezocht en gegeven op diverse vragen, zoals:

 

Keynote

Twee onderzoeksjournalisten hebben zich het afgelopen jaar verdiept in één van de ogenschijnlijk grootste fraudeaffaires uit de Nederlandse geschiedenis. Zij nemen ons mee in het onderzoek  en geven op 18 april 2019 voor het eerst een kijkje achter de schermen; fraude-onderzoekers en hun verbeten jacht naar de waarheid en de vermeende fraudeur(s).

 

De inleiding van de onderzoeksjournalisten en een beschouwing van een gerenommeerd rechtspsycholoog zijn de opmaat naar een zestal streams met interessante presentaties en workshops.

 

Wilt u als eerste  horen wanneer u zich kunt inschrijven? Laat dan hier uw gegevens achter

Voorgaande edities