HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

 

Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten Accountancy in beweging    |    Nieuwsberichten Geen IT'ers, maar Avengers    |    Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019    |    Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing

Wendy van van Buul-Arah

Wendy is na de afronding van haar studie Kunstgeschiedenis in 2005 enkele jaren werkzaam geweest in salesfuncties bij diverse bedrijven, waaronder Start People en Mediq Groothandel. In deze functies was zij verantwoordelijk voor relatiebeheer en acquisitie. Gedurende deze tijd heeft zij haar commerciële ervaring door middel van trainingen en cursussen aangevuld met kennis over consultative selling, relatiemanagement en marketing.

Vanaf 2013 tot 2018 hielp zij als zelfstandig ondernemer maatschappelijke- en culturele organisaties met marketing, fondsenwerving en relatiemanagement. Zij vindt het belangrijk om met haar kennis en expertise bij te dragen aan de doelstellingen van organisaties met een groot maatschappelijk belang.

Bij IFFC is Wendy sinds oktober 2018 het aanspreekpunt voor participanten en andere stakeholders die zich inzetten voor de bestrijding van financieel-economische criminaliteit. Daarnaast werkt zij aan de vergroting van de bekendheid van het kennisplatform en de betrokkenheid van niet-participerende partijen.