HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

 

Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten Accountancy in beweging    |    Nieuwsberichten Geen IT'ers, maar Avengers    |    Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019    |    Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019

Adriaan van Dorp

Adriaan van Dorp is Directeur Security & Integrity Management bij ABN AMRO. Verantwoordelijk voor een team van professionals, die zich bezig houden met opsporing, onderzoek en preventie van financiële criminaliteit.

Adriaan is in de Publieke Sector, in verschillende managementfuncties werkzaam geweest bij het Politiekorps Amsterdam-Amstelland en het Korps landelijke Politiediensten. In zijn laatste rol  was hij als commissaris verantwoordelijk voor de Intelligence unit van de Nationale Recherche.

Waarom een bijdrage aan het Instituut?

Een duurzame financiële industrie met focus op de belangen van de klant; (cultuur) verandering gericht op integriteit, transparantie en eenvoud; en fraude en corruptie bestrijding vanuit een publiek-private focus strevend naar een weerbare samenleving, zijn de focusgebieden.

Laatste posts