HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

 

Agenda 18-04-2019 Dag van de fraudeonderzoeker    |    Agenda 10-12-2018 IFFC Participanten bijeenkomst    |    Projecten Project Trendwatch    |    Agenda 01-12-2018 Week van de Integriteit    |    Publicaties Criminele inmenging in sportverenigingen een probleem?!

Adriaan van Dorp

Adriaan van Dorp is Directeur Security & Integrity Management bij ABN AMRO. Verantwoordelijk voor een team van professionals, die zich bezig houden met opsporing, onderzoek en preventie van financiële criminaliteit.

Adriaan is in de Publieke Sector, in verschillende managementfuncties werkzaam geweest bij het Politiekorps Amsterdam-Amstelland en het Korps landelijke Politiediensten. In zijn laatste rol  was hij als commissaris verantwoordelijk voor de Intelligence unit van de Nationale Recherche.

Waarom een bijdrage aan het Instituut?

Een duurzame financiële industrie met focus op de belangen van de klant; (cultuur) verandering gericht op integriteit, transparantie en eenvoud; en fraude en corruptie bestrijding vanuit een publiek-private focus strevend naar een weerbare samenleving, zijn de focusgebieden.

Laatste posts