HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

 

Publicaties Criminele inmenging in sportverenigingen een probleem?!    |    Evenement Dag van de Fraudeonderzoeker    |    Blogs A plea for an ex parte disclosure order     |    Agenda 07-03-2019 Fraudecafé: Vitale Schakels in de Criminele Industrie    |    Projecten Project Trendwatch    |    Blogs 2019: Wauw!

IFFC ondertekent The Hague Accord

Op 31 oktober is IFFC een van de partijen die het The Hague Accord ondertekent tijdens het jaarlijkse congres van de Stichting Crime Stoppers International (CSI) dat dit jaar in Den Haag plaatsvindt. The Hague Accord is een mondiale verklaring voor de bestrijding van transnationaal georganiseerde misdaad. Het Akkoord is een initiatief van CSI en omvat een aantal acties om het anoniem kunnen melden van misstanden wereldwijd te bevorderen, met name gericht op transnationaal georganiseerde misdaad.

De ondertekening maakt onderdeel uit van een driedaags internationaal congres van CSI, koepelorganisatie van alle ‘Crime Stoppers’ programma’s wereldwijd, waaronder het Nederlandse Meld Misdaad Anoniem. 

Hier treft u meer informatie over de jaarlijkse CSI conferentie die in 2018 in Den Haag plaats heeft gevonden.