HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

+31 (0)70 204 50 11
info@iffc.nl

 

Agenda 03-10-2019 FRAUDE FILM FESTIVAL 2019    |    Nieuwsberichten Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten Accountancy in beweging    |    Nieuwsberichten Geen IT'ers, maar Avengers    |    Vlogs Dag van de Fraudeonderzoeker 2019    |    Nieuwsberichten YFC bijeenkomst - Ondermijning in sport; matchfixing

Harry Kleine

Harry Kleine is internationaal fiscalist en belastingadviseur bij Taxture. Hij richt zich onder andere op de fiscale advisering van internationaal opererende organisaties. Vanuit zijn werkterrein volgt Harry de politieke discussies en initiatieven over de aanscherping van internationale fiscale regelgeving op de voet. 

Harry is werkzaam geweest bij een aantal grote adviesorganisaties zoals Loyens & Loeff en EY. Hij heeft tevens de gelegenheid gehad om voor deze organisaties gedurende een aantal jaren in het buitenland te werken (Japan en Brazilië). Harry was 12 jaar partner bij EY en is sinds begin 2017 als partner verbonden aan Taxture. 

Waarom een bijdrage aan het Instituut?

Inhoudelijke kennis over financiën en fiscale wetgeving is belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de vraagstukken van internationale financiële fraude en belastingontduiking. Persoonlijk wil ik hier vanuit mijn kennis, ervaring en netwerk graag een rol in spelen. 

Lees hier het interview met Harry Kleine.