top of page

wo 14 apr

|

Online via Teams

Lunch Sessie: Verhalen uit de Onderzoekspraktijk 2.

’Ben jij de rompslomp van het thuiswerken ook zat? Neem dan deel aan de IFFC lunchsessies: verhalen uit de onderzoekspraktijk! In deze sessies belichten ervaren fraudeonderzoekers in 60 minuten enkele spannende fraudeonderzoeken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lunch Sessie: Verhalen uit de Onderzoekspraktijk  2.
Lunch Sessie: Verhalen uit de Onderzoekspraktijk  2.

Wanneer:

14 apr 2021 12:00 – 13:00

Online via Teams

Over dit event:

Ben jij de rompslomp van het thuiswerken ook zat? Neem dan deel aan de IFFC lunchsessies: verhalen uit de onderzoekspraktijk! In deze sessies belichten ervaren fraudeonderzoekers in 60 minuten enkele spannende fraudeonderzoeken. Na afloop van deze lunchsessies kan je er weer met een frisse wind tegenaan. De lunchsessies vinden plaats op 7 en 14 april van 12u tot 13u, zullen digitaal plaatsvinden en zijn geheel gratis. De lunchsessies: verhalen uit de onderzoekspraktijk worden mede mogelijk gemaakt door EBBEN Partners.

Drs Evert Jan Lammers RA RFA, partner bij EBBEN Partners. Hij studeerde economie en accountancy. Hij begon zijn loopbaan in 1985 bij KPMG, eerst in Nederland en later in Frankrijk. In 1997 heeft hij voor KPMG in België de forensische accountancy praktijk opgezet, en deze zeven jaar geleid. In 2004 was hij medeoprichter van een van de rechtsvoorgangers van EBBEN Partners. Evert Jan was jarenlang betrokken bij het programma Masterclass Fraud Auditing aan de Antwerp Management School, waar hij Executive Professor en Academic Director was. 

In de ‘Lunchsessie: verhalen uit de onderzoekspraktijk’ gaat Evert Jan in 60 minuten in op de rol die registeraccountants spelen in de bestrijding van fraude en corruptie. Tussendoor is er gelegenheid om vragen te stellen.

Delen op Social Media

bottom of page