top of page

wo 07 apr

|

Online via Teams

Lunch Sessie: Verhalen uit de Onderzoekspraktijk 1.

Ben jij de rompslomp van het thuiswerken ook zat? Neem dan deel aan de IFFC lunchsessies: verhalen uit de onderzoekspraktijk! In deze sessies belichten ervaren fraudeonderzoekers in 60 minuten enkele spannende fraudeonderzoeken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lunch Sessie: Verhalen uit de Onderzoekspraktijk  1.
Lunch Sessie: Verhalen uit de Onderzoekspraktijk  1.

Wanneer:

07 apr 2021 12:00 – 13:00

Online via Teams

Over dit event:

Ben jij de rompslomp van het thuiswerken ook zat? Neem dan deel aan de IFFC lunchsessies: verhalen uit de onderzoekspraktijk! In deze sessies belichten ervaren fraudeonderzoekers in 60 minuten enkele spannende fraudeonderzoeken. Na afloop van deze lunchsessies kan je er weer met een frisse wind tegenaan. De lunchsessies vinden plaats op 7 en 14 april van 12u tot 13u, zullen digitaal plaatsvinden en zijn geheel gratis. De lunchsessies: verhalen uit de onderzoekspraktijk worden mede mogelijk gemaakt door EBBEN Partners

Na zijn carrière bij de politie, is er bij Gert van Beek inmiddels sprake van meer dan 30 jaar ervaring binnen het vakgebied Integriteit & Onderzoek. Gekwalificeerd als Particulier Onderzoeker, Register Security Expert en Certified International Investigator is hij bedrijfsrechercheur, forensisch fraudeonderzoeker en integriteitadviseur in hart en nieren. 

Volgens Gert is integriteit een levend onderwerp dat steeds opnieuw gevoed moet worden met aandacht voor het onderwerp én dat bewaakt en geborgd moet worden door het opvolgen en onderzoeken van signalen van mogelijk oneerlijk gedrag. In de ‘Lunchsessie: verhalen uit de onderzoekspraktijk’ geeft Gert in 60 minuten een inkijkje in zijn boeiende vak aan de hand van praktische voorbeelden en spannende casuïstiek.

Kortom: dit wil je niet missen!

Delen op Social Media

bottom of page