top of page

do 09 dec

|

Online via Teams

Lunch Sessie: Hoe houden we onze medewerkers integer?

Het YFC levert middels deze lunchsessie een bijdrage aan de Week van de Integriteit die plaats zal vinden van 1-9 december 2021.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lunch Sessie: Hoe houden we onze medewerkers integer?
Lunch Sessie: Hoe houden we onze medewerkers integer?

Wanneer:

09 dec 2021 12:00 – 13:00

Online via Teams

Over dit event:

Integer handelen betekent: doen waarvoor je bent aangesteld en kunnen verantwoorden wat je doet.

Corruptie en fraude bedreigen de integriteit van de markt, verstoren het publieke vertrouwen, vergroten inkomens- en welvaartsverschillen, ondermijnen de rechtsstaat en kosten de samenleving veel geld. Betaling van steekpenningen bij zakelijke transacties verstoort eerlijke concurrentie, leidt tot verlies van transparantie en verhoogt de kosten. Daarom dienen corruptie, omkoping en fraude in de publieke én private sector te worden aangepakt.

Het YCF zal tijdens de Week van de Integriteit inzoomen op de medewerkers en hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze medewerkers integer blijven. 

Frank van Dam, Head of Compliance Behaviour, Employee Integrity & Crime bij de Volksbank zal tijdens deze sessie  inzoomen op de vraag hoe je binnen organisaties het thema integriteit voortdurend bij medewerkers ‘op de agenda’ kunt houden. 

Frank zal onder andere ingaan op welke ‘leidraad’ De Volksbank gebruikt, welke initiatieven worden ondernomen om integriteit onder de aandacht te brengen en te houden bij medewerkers en zal een aantal best practices delen?

Schrijf je gratis in voor deze gratis sessie

Delen op Social Media

bottom of page