top of page

WAAROM DEELNEMER WORDEN?

IFFC – hét platform voor samenwerking en uitwisseling op het gebied van financiële criminaliteit

Het IFFC is een kennis- en expertiseplatform voor financiële integriteit en veiligheid. Wij zijn een onafhankelijke stichting. Bij het IFFC komen professionals van uiteenlopende organisaties bij elkaar voor samenwerking, kennisdeling en het doen van onderzoek. We hebben één heel duidelijk gezamenlijk doel: samenwerken om financiële criminaliteit te bestrijden en te voorkomen.  

Wat levert deelname op?

Deelnemers aan het IFFC hebben de mogelijkheid om

  • On-site of online kennissessies te volgen. In een aantal gevallen kunnen hiermee ook PE punten verkregen worden. 

  • Aan te sluiten bij een van de IFFC thematische werkgroepen, zogeheten kamers van het IFFC, en bijdragen aan onderzoek, kennisuitwisseling en publicatie.

  • Kennis te vergaren en te delen via het online expertiseplatform, het IFFC Deelnemers Platform

  • Deel te nemen aan seminars en de jaarlijkse Financial Crime Week (voorheen: De Dag van de Fraudeonderzoeker)

  • Live Streams te bekijken over relevante vraagstukken binnen het

 

Organisaties en professionals die zich aan willen sluiten bij het IFFC zijn welkom. Zo hebben Inmiddels is een groot aantal deelnemers actief, variërend van grote banken en multinationals zoals de ABN-AMRO en PWC tot kleinere partijen zoals gespecialiseerde bureaus en ZZP’ers. Ook individuele professionals werkend bij publieke organisaties (ministeries, handhavers, toezichthouders) zijn deelnemer.

Hoe word ik deelnemer? 

Er zij verschillende opties voor deelname. Deelnemen als individuele professional kost €250,- incl. BTW per jaar. Wil jij je inschrijven als individuele deelnemers kan dat door het online formulier op deze pagina in te vullen. 

Het is ook mogelijk om als organisatie participant te worden. Hier zijn verschillende mogelijkheden waarbij voor een vast jaarlijks bedrag een ongelimiteerd aantal werknemers kan deelnemen aan de activiteiten van het IFFC.  Neem contact op met IFFC-directeur Martin van Manen, martinvanmanen@iffc.nl om deze opties te bespreken. 

Word individueel deelnemer van het IFFC
Logo Banner Premium Participanten.jpg
Logo Banner.jpg
bottom of page