top of page
Sharon Oded_edited.jpg

PROF. SHARON ODED

KAMER VOORZITTER 

COMPLIANCE

De multidisciplinaire kamer ‘Compliance’ richt zich op het ontwikkelen van een nieuwe visie op compliance.

 

Deze kamer is gericht aan alle risk & compliance professionals, managers en bestuursleden betrokken op strategisch niveau in (fraude) risicomanagement en/of compliance.

 

De focus van de kamer is om de huidige compliance praktijk te kantelen naar een situatie waarin uitdagingen effectief worden aangepakt, doordat partijen met elkaar samenwerken en informatie delen. Deelnemers zijn financiële instellingen, ondernemingen, overheid, kennisinstituten, automatiseerders, advocaten en consultants.  

Tegenwoordig worden we geconfronteerd met toenemende eisen en verwachtingen ten aanzien van het niveau van controle en daadwerkelijke output van compliance. De kamer vindt de huidige aanpak niet de meest geschikte en streeft naar een praktijk waarbij de nadruk ligt op supply chains (SC) en delivery channels (DC) waarbij de ‘solo approach’ niet langer de gemeenschappelijke standaard is.

 

Daarnaast wil de kamer bedrijven en financiële instellingen inspireren om samen te werken om zo dubbel werk te voorkomen.

bottom of page