zoek

Word Participant

Word participant!

Het Institute for Financial Crime (IFFC) is een stichting zonder winstoogmerk. Door publiek-private samenwerking te bevorderen levert het IFFC een bijdrage aan de bestrijdiging, preventie en aanpak van financieel-economische criminaliteit (FEC).

Steun dit initiatief en word participant van het IFFC! Als participant krijgt u toegang tot onze bijeenkomsten met interessante gastsprekers en uitgebreide netwerk mogelijkheden. U kunt zich als organisatie/instelling/bedrijf of als individu onderaan aanmelden.

Participant worden met uw organisatie, instelling of bedrijf

Premium Participant

Als premium participant bent u actief partner van het IFFC met de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten en activiteiten. Premium participatie is bedoeld voor organisaties met meer dan 500 werknemers of meer dan 30 partners. Premium participanten ondvangen een korting van tenminste 50% op betaalde bijeenkomsten.

Premium participant wordt u voor minimaal €10.000,- per jaar (excl. BTW)

Basic Participant

Als basic participant bent u actief partner van het IFFC met de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten en activiteiten. Basic participatie is bedoeld voor organisaties met meer dan 500 werknemers of meer dan 30 partners. Basic participanten ondvangen een korting van tenminste 25% op betaalde bijeenkomsten.

Basic participant bent u al voor minimaal €5.000,- per jaar (excl. BTW)

Participant worden als individu

Persoonlijk Participant

Persoonlijke deelname staat open voor iedereen. Als persoonlijk participant heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten en actviteiten van het IFFC en krijgt u toegang tot het netwerk. Persoonlijke participanten ontvangen een korting van tenminste 10% op betaalde bijeenkomsten. 

Lidmaatschap is €250,- per jaar (inclusief BTW).

Young Professional Participant

Persoonlijke deelname voor iedereen jonger dan 35 jaar. Als young professional participant heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de projecten en activiteiten van IFFC / Young Financial Crime en krijgt u toegang tot het netwerk. Young professionals ontvangen een korting van tenminste 50% op betaalde bijeenkomsten. 

Lidmaatschap is €100,- per jaar (inclusief BTW) o.b.v. legitimatie.

Bankgegevens:

Stichting Financieel Forensisch Onderzoek
Bank: ABN AMRO
IBAN: NL18ABNA0430899165

Word Participant!
Organisatie participanten voegen wij graag toe aan onze website, voorbeelden hiervan zijn te vinden op onze website.