zoek

Participant worden

Het Institute for Financial Crime (IFFC) is een stichting zonder winstoogmerk. Door publiek-private samenwerking te bevorderen levert het IFFC een bijdrage aan de bestrijdiging, preventie en aanpak van financieel-economische criminaliteit (FEC).

Steun dit initiatief en word participant van het IFFC! Als participant krijgt u toegang tot onze evenementen, bijeenkomsten en workshops met interessante gastsprekers en uitgebreide netwerk mogelijkheden. U kunt zich als organisatie/instelling/bedrijf of als individu hier aanmelden.

Participant worden met uw organisatie, instelling of bedrijf

Wij nodigen publieke en private instellingen die werkzaam zijn op het gebied van preventie en aanpak van FEC, dit initiatief te ondersteunen en participant te worden. Er bestaan drie participatievormen:

Founding Participant

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze participatievorm.

Premium Participant

Als premium participant bent u actief partner van het IFFC met de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten en deel te nemen aan activiteiten met maximaal 10 medewerkers deel te nemen aan de activiteiten, en hiervoor maximaal 5 gasten uit te nodigen.  

Premium participant wordt u voor €10.000,- per jaar (excl. BTW)

Basic Participant

Als basic participant bent u actief partner van het IFFC met de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten en deel te nemen aan activiteiten met maximaal 5 medewerkers deel te nemen aan de activiteiten, en hiervoor maximaal 3 gasten uit te nodigen.

Basic participant bent u al voor €5.000,- per jaar (excl. BTW)

Participant worden als individu

Persoonlijk Participant

Persoonlijke deelname staat open voor iedereen. Als persoonlijk participant heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten en actviteiten van het IFFC en krijgt u toegang tot het netwerk. Lidmaatschap is €195,- per jaar (inclusief BTW).

Young Professional Participant

Persoonlijke deelname voor iedereen jonger dan 35 jaar. Als young professional participant heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de projecten en activiteiten van IFFC / Young Financial Crime en krijgt u toegang tot het netwerk. Lidmaatschap is €100,- per jaar (inclusief BTW) o.b.v. legitimatie.

Word Participant!
Organisatie participanten voegen wij graag toe aan onze website, voorbeelden hiervan zijn te vinden op onze website.