zoek

Certificerende opleiding Certified Fraud Examiner (CFE)

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke en online  praktijkcursussen en het organiseren van tal van (vaak certificerende) post-HBO opleidingen, masterclasses en trainingen, onder meer op het gebied van Anti-Fraude en IT Security.

IFFC-participanten ontvangen € 250,- korting op de cursusprijs. Voor vragen en opleidingsdata kunt u contact opnemen met IMF.

Certified Fraud Examiner (CFE)

In de praktijk blijkt dat sanctionerende instanties minder streng optreden wanneer u als organisatie kunt aantonen dat u serieuze aandacht besteedt aan het voorkomen van fraude. Het hebben van Certified Fraud Examiners (CFEs) in de organisatie is onder andere een bewijs van deze serieuze aandacht.

In deze 5-daagse opleiding wordt u opgeleid tot Certified Fraud Examiner (CFE). Het CFE certificaat van de ACFE wordt door tal van vooraanstaande organisaties over de hele wereld gevraagd/geëist. De ACFE is de grootste internationale anti-fraude organisatie met meer dan 75.000 leden en met chapters in 125 landen waaronder Nederland en België.

Deze opleiding is bedoeld voor tal van personen binnen het brede terrein van fraudebestrijding. We denken dan o.a. aan medewerkers met een fraudeonderzoekstaak, zoals fraude managers, fraude analisten en fraude specialisten. Daarnaast denken wij aan audit- of compliance functionarissen, controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, internal auditors, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, (forensisch) accountants en security en privacy managers.

Voor meer informatie klikt u hier of neemt u contact op met IMF op telefoonnummer +31402460220 of via email.