zoek

Behavioral Risk Congres 2017

“Gedrag en strategie in de 21ste eeuw”

Meer dan 170 geïnteresseerde deelnemers rond het onderwerp “Meetbaarheid van soft controls” waren begin december vorig jaar aanwezig op het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn bij de eerste editie van het Behavioral Risk Congres, een nieuw initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe. Waarom werd dit Congres georganiseerd? Uit onderzoek blijkt dat er binnen organisaties (financials, corporates, maar ook bij de overheid) door de top aandacht wordt besteed aan goed gedrag en cultuur er aanzienlijk minder issues spelen rond risico en compliance. Dat klinkt mooi, maar hoe dan?

Het programma van het Behavioral Risk Congres 2017 op dinsdag 28 november aanstaande begint exact om 15.45 uur met als eerste keynote  Prof. dr. Mijntje Lückerath-Rovers, vervolgens Dr. Gert de Jong en Desiree Meurs over de door hen ontwikkelde scan voor soft controls, daarna de praktijksessie van Robert-Jan Simons over “Van hard en soft controls naar smart controls”.  Frans de Weert verantwoordelijk voor het team Gedrag en Cultuur bij de AFM zal vervolgens zijn commentaar leveren. Tijdens het networking diner is er tijd ingeruimd voor de de keynote van Prof. dr. Paul Iske, bijzonder hoogleraar van Maastricht University. Hieronder treft u de sfeerimpressie aan het Behavioral Risk Congres van vorig jaar. De locatie is net als vorig jaar het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn.

De dagvoorzitter is Anne-Maartje Oud. Wij verwelkomen u graag op dinsdag 28 november vanaf 15.00 uur in de Brasserie op het Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn.

Meer informatie hier